گوگل درایو چیست یا گوگل درایو کجاست:
گوگل یکی از وب سایت های معروف با تکنولوژی و فناوری جدید است که جا دارد درباره خدمات بالقوه آن اطلاعاتی به اشتراک بگذاریم.
از جمله خدمات و سرویس هایی که گوگل ارايه می دهد می توان به سرویس Google Drive می باشد.
تاریخچه گوگل درایو
گوگل درایو توسط شرکت گوگل در سال 2012 وارد بازار شد تا کاربر بتواند اطلاعات شخصی خود را در این فضای ابری یا مجازی قرار دهد.
با راه اندازی این سرویس و قابلیت های آن (گوگل داکس، گوگل شیتس و گوگل اسلایدز ) کاربر می تواند در صورت لزوم ، اقدام به تغییرات و ویرایش انواع فایلهای سرور گوگل و همچنین اشتراک گذاری بین دیگر کاربران بپردازد.
فایل های سرور گوگل
اسلایدها ، اسناد کتبی ، صفحه گستردهها و … از جمله فایل های سرور گوگل هستند که قابل تغییر و ویرایش از جانب کاربر با استفاده از سرویس گوگل درایو می باشند.
ویژگی ها و کاربردهای گوگل درایو
گوگل درایو قابلیت هماهنگ شدن با سرویس های گوگل مپ ، گوگل فوتو ، گوگل پلاس ، گوگل داکز و چند مورد دیگر را دارد.
گوگل درایو برای ذخیره اطلاعات حدود 15 گیگا بایت فضای رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد که بتوانند تمام داده های خود را از جمله عکس ها ، ویدیوها ،برنامه ها و مدارک را در این فضا ذخیره کنند و در صورت تمایل به راحتی بتوانند فایل های خود را آپلود و از اطلاعات آن استفاده کنند.
در صورتی که کاربر با کمبود فضای خالی روبرو شد می تواند فضای اضافه خریداری کند ؛ گر چه مبلغ سنگینی را باید متقبل شود.
ویژگی های گوگل درایو
- گوگل درایو دارای ویژگی آنلاین و نصب بر روی سیستم عامل می باشد.
- امکان اشتراک گذاری فایل ها با دوستان
- قالبیت جستجوی قوی برای پیدایش فایل ها
- فراهم کردن موقعیت برای استفاده از نرم افزار ها
- و….
از جمله ویژگی های بهره برداری از گوگل درایو هستند.
امنیت گوگل درایو Google Drive
گوگل درایو به کاربرانی که برای امنیت اکانت خود اهمیت قائل هستند غیر از ارسال 15 گیگ فضای ابری ، به اندازه 2 گیگ فضای ذخیره سازی دیگر ارسال خواهد کرد.
- با ایجاد امنیت قوی برای حساب کاربری می توانید از بروز هر گونه خطر یا ورود خرابکاران به اکانت جلوگیری کنید.
و همچنین برای رفاه امنیت اکانت ،ایمیل پشتیبان و شماره تلفن همراه در مواقع فراموشی پسورد ضروریست.
- توانایی بررسی فهرست دستگاه هایی که از طریق آن وارد حساب کاربری می شوید را داراست .
- همچنین به بررسی سطوح اپلیکیشن ها که به اطلاعات حساب کاربری جیمیل شما دسترسی دارند نیز می پردازد .
فضای ذخیره سازی در trash
trash مانند Recycle Bin تمام اطلاعات را ذخیره می کند و در هنگام نیاز در دسترس شما قرار می دهد؛ با این وجود اگر نیاز به اطلاعات ذخیره شده نداشتید باید به صورت دستی اقدام به پاک نمودن موارد ذخیره شده نمائيد .
اگر برنامه یا نرم افزاری برای حذف فایل های نگهداری شده ندارید امکان دارد با مشکل فضای خالی روبرو شوید.
علت اختلافات موجود بین فایل های کامپیوتر و نرم افزار
- به دلیل اینکه فایل های ذخیره شده در trash با فایل های روی کامپیوتر همگام سازی نمی شود نمی توان از مقدار فضای مانده یا میزان فضای مصرف شده اطلاع پیدا کرد.
- برنامه هایی که share می کنید در اکانت گوگل درایو نگهداری می شود.
- اسناد ذخیره شده در پوشه های چندگانه فضای بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد که می تواند روی سیستم دانلود کنید.
دسترسی به فضای ذخیره سازی
برای اطلاع از فضای ذخیره سازی نیازی نیست که حتما به اکانت گوگل درایو خود وارد شوید؛ از طریق حساب کاربری گوگل می توانید به فضای مصرف شده دسترسی پیدا کنید.
استفاده از گوگل درایو اندروید یا سامسونگ برای کاربران ایرانی
گوگل درایو امکان ایجاد و ویرایش اسناد Google Docs را داخل برنامه اندروید یا سامسونگ و همچنین استفاده از فضای مجانی 5 گیگا بایتی را برای کاربران ایرانی فراهم می کند.
گوگل درایو روی تلفن، کامپیوتر و تبلتهای اندرویدی قابلیت راه اندازی و نصب دارد اما گوگل تا حدودی نصب آن را برای کاربران ایرانی دشوار کرده است.
آپلود اطلاعات از طریق تلفن هوشمند
با توجه به دستگاهی که از آن استفاده می کنید گوگل پلی یا اپ استور را انتخاب کنید و با نصب اپلیکیشن گوگل درایو، قادر به ذخیره اسناد خود از طریق تلفن هوشمند اندروید یا ios هستید.
گوگل درایو Google Drive چیست و چه کار می کند ٬ گوگل درایو کجاست ٬گوگل درایو دانلود ٬ قفل گوگل درایو ٬ Google درایو چیست و چه ویژگی هایی دارد٬ مشکل Google درایو چیست ٬ گوگل درایو Google Drive چیست ٬ گوگل درایو در ایران ٬ امنیت گوگل درایو ٬ آموزش گوگل Google Drive ٬ Google درایو چیست ٬ مشکل گوگل درایو ٬ لینک دانلود گوگل درایو Google Drive برای کاربران ایرانی ٬ آموزش گوگل درایو ٬ گوگل Google Drive کجاست ٬ گوگل Google Drive در ایران ٬ استفاده از گوگل Google Drive ٬ Google درایو چیست و چگونه از آن استفاده کنیم
ثبت ديدگاه